KAELOS VILKÅR OG BETINGELSER

Her finner du betingelsene som gjelder for handel med Falcon Norge AS


Bestilling

Du kan velge produkter og sende inn din bestilling via www.kaelonordic.no. Deretter går du til betaling for å fullføre kjøpet. Alle priser er i norske kroner (NOK) og inklusiv 25 % mva.

Via Klarna kan du enkelt velge å betale med en gang, med faktura, delbetale eller utsette betalingen. Falcon Norge AS sender varen(e) hjem til deg. Normal leveringstid er 1-3 dager.

Når du legger inn en bestilling, kjøper du de valgte produktene i overensstemmelse med disse betingelsene. Når Falcon Norge AS aksepterer bestillingen din, vil du motta en ordrebekreftelse som sendes til e-postadressen du oppga i bestillingsskjemaet.

Selv om Falcon Norge AS alltid bestreber seg på å levere alle produkter som er oppgitt i ordrebekreftelsen, kan det oppstå situasjoner hvor Falcon Norge AS ikke kan levere produktene. I slike tilfelle vil Falcon Norge AS kontakte deg og foreslå et annet tilsvarende produkt. Hvis du ikke ønsker dette, vil Falcon Norge AS annullere bestillingen av produktene som ikke kan leveres, og trekke fra summen for disse produktene. Utover dette kan du ikke gjøre krav gjeldende overfor Falcon Norge AS

Priser
Prisene på produktene finnes på nettsidene våre, og vil kunne sees på ordrebekreftelsen og tilsendt faktura fra Klarna. Alle priser er i norske kroner (NOK), inkludert mva.

Betaling
Falcon Norge AS ønsker å gi deg en trygg handleopplevelse. Alle kjøp som gjøres vil trygt behandles med/via betalingstjenesten Klarna.

Levering
Varer til private kunder sendes med Bring klimanøytral servicepakke, og kan spores hele veien. Du vil motta et sporingsnummer for levering. Du vil få beskjed på SMS når pakken har ankommet hentested. Bestillinger gjort innen kl. 14:00 på hverdager sendes samme dag, og kommer normalt frem innen 1-4 virkedager.

Er varen forsinket eller i restordre, vil du normalt få beskjed om forventet leveringstid via e-post.

Spor din Bring sending her

Hvis det oppgis på ordren at varen kan leveres ved døren, går ansvaret for varen til kunden i det øyeblikket transportøren stiller varen ved kundens oppgitte leveringsadresse.

Fraktpriser
Vi har gode fraktbetingelser. Du vil få oppgitt nøyaktig fraktpris før du betaler.

Angrefrist & angrerett

Du har 14 dagers angrefrist/returrett fra produktet er levert. Hvis du vil benytte retten til å returnere et produkt, kontakter du oss via kontaktskjema på Falcon Norge AS. Deretter må du for egen regning sende produktet tilbake til oss.

Når du sender et produkt i retur, må det være i samme stand som da du mottok det, og det må være pakket i original og uåpnet emballasje. Du får pengene tilbake så snart vi har mottatt produktet i retur og bekreftet at det er som nytt. Du vil deretter få pengene refundert via Klarna.

Kontaktinformasjon ved bruk av angrerett, eller spørsmål i forbindelse med dette:
Falcon Norge AS
PB 56, 2831 Raufoss
E-post: post@falconnorge.no
Telefon: 611 00 600

Tilbakebetaling
Dersom kunden hever kjøpet ved forsinket levering eller reklamasjon, vil tilbakebetaling skje innen 14 dager. Fristen for tilbakebetaling gjelder også ved bruk av angreretten.

Feil ved levering og defekte varer
Sjekk leveringen med det samme du har mottatt den. Hvis du mot formodning skulle motta feil eller defekt produkt, må du raskest mulig gi oss beskjed per e-post på: post@falconnorge.no Merk hva feilen eller defekten består av. Sørg for at ordrenummeret vises tydelig i e-posten.

Varer som ikke hentes
Om du ikke henter din forsendelse vil du bli fakturert 250,- som dekker returporto + administrative kostnader. Deretter returneres varen til Falcon Norge AS

Garanti
Hos Falcon Norge AS har du 5-års garanti. Feil på vare skal reklameres via reklamasjonsskjema på nettsiden så snart feilen er oppstått. Kunden står selv ansvarlig for og sende inn varen til Falcon Norge AS.

Falcon Norge AS står for utsending. Kvittering skal medfølge for å styrke garantien. Merk at garantien kun dekker funksjonsfeil på produktet. Varer som er brukt feil og har blitt skadet av bruker, debiteres dermed en undersøkelsesavgift på 500,-.

Forbehold
Vi tar forbehold om utsolgte produkter, pris- og korrekturfeil, samt manglende leveranse fra våre leverandører.

Dine rettigheter
Som kunde hos Falcon Norge AS har du alltid rettigheter i henhold til Forbrukerrådet. Du kan lese mer om dine rettigheter her:
http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/garanti-og-reklamasjon

1. Introduksjon:
Vi kan revidere disse vilkårene og betingelsene når som helst ved å oppdatere dette innlegget. Du bør sjekke denne nettsiden fra tid til annen for å gjennomgå gjeldende vilkår og betingelser, fordi de er bindende for deg. Enkelte bestemmelser i disse vilkårene og betingelsene kan bli erstattet av uttrykkelig utpekte juridiske merknader eller vilkår som finnes på bestemte sider på denne nettsiden. Hvis du ikke ønsker å godta noen nye vilkår og betingelser etter at vi har gitt beskjed, bør du ikke fortsette å bruke denne nettsiden.

2. Bestilling fra www.kaelonordic.no:
Du anses å legge inn en bestilling hos oss ved å bestille via vår elektroniske betalingsprosess. Som en del av vår betalingsprosess vil du få muligheten til å sjekke bestillingen din og rette opp eventuelle feil. Vi vil sende deg en bestillingsbekreftelse med detaljer om produktene du har bestilt.

Vår aksept av en bestilling skjer når vi sender bestillingen. Når vi sender bestillingen vil kjøpskontrakten inngås selv om betalingen din har blitt behandlet umiddelbart, med mindre vi har varslet deg om at vi ikke aksepterer bestillingen eller du har kansellert bestillingen.

Levering er vanligvis 4-8 uker fra du har lagt inn en bestilling, men vi vil bekrefte estimert forsendelsesdato i ordrebekreftelsen på e-post

Vi kan nekte å akseptere en bestilling:
(a) der varer ikke er tilgjengelige;
(b) hvor vi ikke kan få autorisasjon for betalingen din;
(c) hvis det har vært en pris- eller produktbeskrivelsesfeil; eller
(d) hvis du ikke oppfyller noen kvalifikasjonskriterier angitt i våre vilkår og betingelser.

3. Priser:
Alle priser inkluderer mva (der det er aktuelt) med gjeldende satser.
Prisene som vises kan endres uten varsel.

4. Retur – ​​kansellering og uønskede varer:
Hvis du ønsker å kansellere bestillingen din:
(a) du kan varsle oss på e-post til info@kaelonordic.no før vi har sendt varene til deg; eller
(b) der varer allerede er sendt til deg, ved å returnere varer til oss i samsvar med punkt 4.2 nedenfor.

Du kan returnere varer du har bestilt fra oss uansett årsak når som helst innen 14 dager etter mottak for full refusjon. Kostnadene ved å returnere varer til oss skal dekkes av deg.
Ved mottak av varene vil vi gi deg full refusjon av det betalte beløpet.
Retten til å returnere varene som definert i punkt 4.2 vil ikke gjelde i tilfelle produktet har blitt skadet ved misbruk.
Retten til refusjon som definert i punktene 4.2 og 4.3 dekker kun kostnadene for produktet – vi er ikke ansvarlige for eventuelle kostnader du måtte pådra deg for å installere produktet eller kostnadene ved å lage gode kutt til overflatemateriale hvis du bestemmer deg for at du ikke lenger vil ha produktet
Bestemmelsene i paragraf 4.4 og 4.5 påvirker ikke dine lovfestede rettigheter.

5. Vilkår og betingelser for produsentens garanti
5.1 Produkter produsert og levert av Kaelo Ltd, er garantert mot material- eller produksjonsfeil i to år, med alle renoverte Kaelo’s garanti mot material- eller produksjonsfeil i ett år, underlagt følgende vilkår og betingelser:
(a) garantien vil dekke enhver feil som oppstår ved normal bruk, eventuelle feil på grunn av uaktsomhet eller skade vil ikke dekkes;
(b) produktet må kjøpes og installeres i Europa;
(c) produktet må være riktig installert i samsvar med installasjonsinstruksjonene;
(d) ethvert garantikrav vil bli støttet av en skriftlig rapport og fotografisk bevis for å fastslå at enheten er riktig installert og ikke gjenstand for uaktsomhet eller skade – detaljer om disse kravene vil bli diskutert ved implementering av en retur;
(e) garantiperioden vil begynne fra installasjonsdatoen, med mindre installasjonen er gjort mer enn tre måneder fra datoen da produktet ble sendt av oss, i så fall vil garantiperioden starte tre måneder fra forsendelsesdatoen;
(f) produktet må kun brukes i et boligmiljø;
(g) produktet må ikke installeres utenfor; og
(h) garantiperioden vil ikke bli forlenget selv om vi reparerer eller erstatter et produkt eller en del.

5.2 Følgende forhold dekkes ikke av garantien:

(a) mindre feil eller avvik i produktet som ikke påvirker produktets verdi eller funksjon, ikke påvirker dets egnethet for det tiltenkte formålet og ikke er synlig etter installasjon;
(b) feil som skyldes feil bruk (f.eks. driftsfeil, mekaniske skader, feil driftsspenning) Riktig bruk i denne garantiens formål er definert som bruk av produktet under betingelsene som er angitt i bruksanvisningen;
(c) skade forårsaket av feil installasjon, tyveri, tukling, forsømmelse, misbruk, ulykke, brann, flom, eksplosjon eller force majeure;
(d) skade forårsaket av manglende overholdelse av bruksanvisningen;
(e) feil som skyldes rimelig slitasje;
(f) enhver modifikasjon av eller reparasjon av produkter utført av eieren eller en tredjepart, med mindre Kaelo har gitt sin skriftlige forhåndssamtykke til arten og omfanget av endringen eller reparasjonen; og
(g) feil som kjøperen allerede var klar over på kjøpstidspunktet.

5.3 I tilfelle du utøver dine rettigheter under garantien for et produkt som vi ikke lenger selger, forbeholder vi oss retten til å erstatte det defekte produktet med en tilsvarende modell som nå er på lager, da vi kanskje ikke kan skaffe de nødvendige delene for å reparere eller erstatte det defekte produktet/delen. For å unngå tvil vil garantiperioden ikke forlenges for erstatningsprodukter installert i henhold til denne paragraf 5.3.

6. Besøkendes materiale og oppførsel:
Bortsett fra personlig identifiserbar informasjon, som dekkes av personvernerklæringen, vil alt materiale du overfører eller legger ut på denne nettsiden, anses som ikke-konfidensielt og ikke-eiendomsbeskyttet. Vi vil ikke ha noen forpliktelser med hensyn til slikt materiale. Vi og våre nominerte vil stå fritt til å kopiere, avsløre, distribuere, inkorporere og på annen måte bruke slikt materiale og alle data, bilder, lyder, tekst og andre ting som er nedfelt i det for alle kommersielle eller ikke-kommersielle formål.

Du har forbud mot å legge ut eller overføre noe materiale til eller fra denne nettsiden:
(a) som er truende, ærekrenkende, uanstendig, uanstendig, opprørende, støtende, pornografisk, fornærmende, egnet til å oppfordre til rasehat, diskriminerende, truende, skandaløs, provoserende, i strid med tillit, i strid med personvernet eller som kan forårsake irritasjon eller ulempe;
(b) som du ikke har fått alle nødvendige lisenser og/eller godkjenninger for;
(c) som utgjør eller oppmuntrer til atferd som vil bli ansett som en straffbar handling, gi opphav til sivilt ansvar, eller på annen måte være i strid med loven til eller krenke rettighetene til en tredjepart, i Storbritannia eller andre land i verden; eller
(d) som er teknisk skadelig (inkludert, uten begrensning, datavirus, logiske bomber, trojanske hester, ormer, skadelige komponenter, ødelagte data eller annen skadelig programvare eller skadelige data).
Du kan ikke misbruke nettstedet (inkludert, uten begrensning, ved å hacke).
Vi vil samarbeide fullt ut med alle rettshåndhevende myndigheter eller rettskjennelser som ber eller ber oss om å avsløre identiteten eller finne noen som legger ut materiale i strid med paragraf 6.2 eller 6.3.

7. Lisens:
Du har tillatelse til å skrive ut og laste ned utdrag fra denne nettsiden til eget bruk på følgende grunnlag:
(e) ingen dokumenter eller relatert grafikk på denne nettsiden er endret på noen måte;
(f) ingen grafikk på denne nettsiden brukes separat fra medfølgende tekst; og
(g) noen av våre merknader om opphavsrett og varemerker og denne tillatelsesmeldingen vises i alle kopier.
Med mindre annet er oppgitt, eies opphavsretten og andre immaterielle rettigheter til alt materiale på denne nettsiden (inkludert uten begrensning fotografier og grafiske bilder) av oss. For formålene med disse vilkårene og betingelsene, er all bruk av utdrag fra dette nettstedet annet enn i henhold til klausul 6.1 ovenfor til ethvert formål forbudt. Hvis du bryter noen av vilkårene i disse vilkårene og betingelsene, avsluttes din tillatelse til å bruke dette nettstedet automatisk, og du må umiddelbart ødelegge alle nedlastede eller trykte utdrag fra denne nettsiden.
Med forbehold om klausul 7.1, kan ingen del av denne nettsiden reproduseres eller lagres på noen annen nettside eller inkluderes i et offentlig eller privat elektronisk gjenfinningssystem eller tjeneste uten vår skriftlige forhåndstillatelse.
Alle rettigheter som ikke uttrykkelig er gitt i disse vilkårene er forbeholdt.

8. Lenker til og annet fra nettstedet:
Lenker til tredjeparts nettsteder på denne nettsiden er kun gitt for din bekvemmelighet. Hvis du bruker disse lenkene, forlater du denne nettsiden. Vi har ikke gjennomgått alle disse tredjepartsnettstedene og kontrollerer og er ikke ansvarlige for disse nettstedene eller deres innhold eller tilgjengelighet. Vi støtter derfor ikke eller gir noen representasjoner om dem, eller noe materiale som finnes der, eller noen resultater som kan oppnås ved å bruke dem. Hvis du bestemmer deg for å få tilgang til noen av tredjepartsnettstedene som er koblet til denne nettsiden, gjør du det helt på egen risiko.
Du kan ikke opprette noen lenker til denne nettsiden.
Du skal fullt ut holde oss skadesløs for ethvert tap eller skade vi eller noen av våre gruppeselskaper kan lide eller pådra oss som følge av ditt brudd på klausul 8.2.

9. Tjenestetilgang:
Selv om vi bestreber oss på å sikre at denne nettsiden normalt er tilgjengelig 24 timer i døgnet, vil vi ikke være ansvarlige hvis denne nettsiden av en eller annen grunn er utilgjengelig til enhver tid eller i en hvilken som helst periode.
Tilgang til dette nettstedet kan suspenderes midlertidig og uten varsel i tilfelle systemfeil, vedlikehold eller reparasjon eller av årsaker utenfor vår kontroll.

10. Ansvarsfraskrivelse:
Selv om vi bestreber oss på å sikre at informasjonen på denne nettsiden er korrekt, garanterer vi ikke for nøyaktigheten og fullstendigheten til materialet på denne nettsiden. Vi kan gjøre endringer i materialet på denne nettsiden, eller i produktene og prisene som er beskrevet på den, når som helst uten varsel. Materialet på denne nettsiden kan være utdatert, og vi forplikter oss ikke til å oppdatere slikt materiale.
Materialet på dette nettstedet leveres «som det er» uten noen betingelser, garantier eller andre vilkår av noe slag. Følgelig, i den maksimale utstrekning loven tillater, gir vi deg denne nettsiden på grunnlag av at vi ekskluderer alle representasjoner, garantier, betingelser og andre vilkår (inkludert, uten begrensning, betingelsene som følger av loven av tilfredsstillende kvalitet, egnethet til formål og bruk av rimelig forsiktighet og dyktighet) som uten disse vilkårene og betingelsene kan ha effekt i forhold til denne nettsiden.

11. Ansvar:
Vi, enhver annen part (enten som er involvert i å opprette, produsere, vedlikeholde eller levere denne nettsiden), og noen av våre gruppeselskaper og ledere, direktører, ansatte, aksjonærer eller agenter for noen av dem, utelukker alt ansvar og ansvar for ethvert beløp eller type tap eller skade som kan føre til deg eller en tredjepart (inkludert, men ikke begrenset til, direkte, indirekte, straff eller følgetap eller skader, eller tap av inntekt, fortjeneste, goodwill, data, kontrakter, bruk av penger, eller tap eller skader som oppstår fra eller på noen måte er knyttet til forretningsavbrudd, og enten det er i form av erstatning (inkludert, men ikke begrenset til uaktsomhet), kontrakt eller på annen måte) i forbindelse med dette nettstedet på noen måte eller i forbindelse med bruken, manglende evne til å bruke eller resultatene av bruken av denne nettsiden, eventuelle nettsteder som er koblet til denne nettsiden eller materialet på slike nettsteder, inkludert men ikke begrenset til tap eller skade på grunn av virus som kan infisere datautstyr, programvare, data eller annen eiendom på grunn av din tilgang til, bruk av eller surfing på dette nettstedet eller din nedlasting av materiale fra denne nettsiden eller nettsteder som er koblet til denne nettsiden.

Ingenting i disse vilkårene skal utelukke eller begrense vårt ansvar for
(a) død eller personskade forårsaket av uaktsomhet (som et slikt begrep er definert av Unfair Contract Terms Act 1977);
(b) svindel;
(c) feilaktig fremstilling av et grunnleggende spørsmål; eller
(d) ethvert ansvar som ikke kan utelukkes eller begrenses under gjeldende lov.
Hvis din bruk av materiale på denne nettsiden resulterer i behov for service, reparasjon eller korrigering av utstyr, programvare eller data, påtar du deg alle kostnader ved dette.
Du godtar å holde oss fullstendig skadesløs, forsvare og holde oss, og våre offiserer, direktører, ansatte og agenter, skadesløse fra og mot alle krav, ansvar, skader, tap, kostnader (inkludert rimelige advokatsalærer) som oppstår som følge av brudd på vilkårene og betingelser av deg, eller din bruk av denne nettsiden, eller bruk av andre personer som bruker registreringsdetaljene dine.

12. Gjeldende lov og jurisdiksjon:
Disse vilkårene og betingelsene skal styres av og tolkes i samsvar med engelsk lov. Tvister som oppstår i forbindelse med disse vilkårene og betingelsene skal være underlagt den eksklusive jurisdiksjonen til engelske domstoler.
Vi garanterer ikke at materialer/gjenstander for salg på nettstedet er passende eller tilgjengelige for bruk utenfor Storbritannia. Det er forbudt å få tilgang til nettstedet fra territorier der innholdet er ulovlig eller ulovlig. Hvis du går inn på dette nettstedet fra steder utenfor Storbritannia, gjør du det på egen risiko, og du er ansvarlig for overholdelse av lokale lover.

13. Diverse:
Du kan ikke tildele, underlisensiere eller på annen måte overføre noen av dine rettigheter under disse vilkårene og betingelsene.
Hvis noen av bestemmelsene i disse vilkårene og betingelsene av en domstol med kompetent jurisdiksjon blir funnet å være ugyldig, vil ikke ugyldigheten av denne bestemmelsen påvirke gyldigheten til de gjenværende bestemmelsene, som fortsatt skal ha full kraft og effekt.
Bare partene i disse vilkårene og betingelsene kan søke å håndheve dem under Contracts (Rights of Third Parties) Act 1999.

0
0
Din handlekurv
Din handlekurv er tom